Team

Team

Azam

 

Hallo, ik ben Azam! Ik ben altijd dol geweest op lichaamsbeweging. Voor mij was sporten niet zomaar een activiteit, het was mijn redding. Tijdens het sporten dacht ik nergens anders aan en voelde ik me echt levendig. Ik heb verschillende disciplines beoefend, zoals aerobics, hardlopen, bodybalans en bodybuilding, en ik vond ze allemaal geweldig.


Rust in mijn drukke leven

Ik studeerde elektronica aan de universiteit en werkte aan diverse technische projecten. Mijn drukke agenda zorgde er echter voor dat ik niet langer kon genieten van sporten met luide muziek. Ik was op zoek naar meer ontspanning in mijn leven, en dat bracht me bij yoga. Ik begon yogalessen te volgen en raakte al snel gefascineerd door de bewegingsstijl en de rust die het mij bracht. Mijn interesse was zo groot dat mijn leraar me vroeg om samen te werken.

Voor mij was dit een geweldige kans om anderen te leren wat mij zoveel rust gaf. Ik besloot coachingscursussen te volgen en begon yoga te geven aan anderen. Het was niet zomaar een baan voor mij, het was een kans om mijn passie te delen en anderen te helpen.


pilates-caroline-adriaanse-pilatestrainer

Pilates: een nieuwe ontdekking

Op een gegeven moment ontdekte ik in Iran een nieuwe sport genaamd Pilates. Uit nieuwsgierigheid begon ik Pilateslessen te volgen en al snel voelde ik de positieve effecten op mijn spieren en lichaam. Ik realiseerde me dat ik iets buiten mijn eigen training wilde doen, dus volgde ik met veel enthousiasme cursussen om Pilates-instructeur te worden.


Een vitale blik op de toekomst

Mijn doel werd om mensen te helpen van musculoskeletale pijnen af te komen, zodat ze van het leven konden genieten met sterkere spieren.

Wat Pilates ook zo prachtig maakt, is de focus op de verbinding tussen lichaam en geest. Tijdens de oefeningen word je aangemoedigd om bewust te zijn van je ademhaling, je bewegingen en je lichaamssensaties. Dit zorgt voor een diepere en meer verfijnde ervaring, waarbij je jezelf kunt losmaken van de dagelijkse beslommeringen en volledig kunt opgaan in het moment.

Al snel had ik veel mensen in mijn lessen, mensen met verschillende lichaamsproblemen maar ook mensen die helemaal gezond waren.Het verlaten van mijn geliefde Iran

Ik hield van mijn werk. Pilateslesgeven was niet alleen een baan voor mij, het was mijn liefde en mijn leven. Het was mijn motivatie. Helaas moest ik mijn land Iran verlaten en dat betekende dat ik vier jaar lang Pilates moest achterlaten (het leven heeft soms rare verrassingen voor ons in petto).


Een nieuw begin in Sassenheim

Toen ik naar Sassenheim kwam, was ik op zoek naar een geschikte plek om weer met Pilates te beginnen. Toen ontdekte ik de studio van Caroline, die gespecialiseerd is in Pilates, en dat sprak me meteen aan. Ik kreeg de steun van Caroline en dat betekende een nieuw begin voor mij.


Nieuwe kansen!

Nu doe ik er alles aan om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de Pilates-wetenschap. Ik volg verschillende cursussen en wil verschillende mensen helpen om een betere versie van hun lichaam te bereiken.

Als je mij een beetje kent dan weet je dat...

Mijn favoriete disciplines

...Pilates, TRX en yoga  mijn favoriete diciplines zijn. Ik geniet vooral van de combinatie van Pilates en TRX, omdat het me een geweldige workout geeft en mijn lichaam op verschillende manieren uitdaagt.

Nieuwe taal

…ik op dit moment Nederlands aan het leren ben, en dat dit een behoorlijke uitdaging is voor mij. Maar ik ben vastbesloten om de taal onder de knie te krijgen en me volledig te kunnen uitdrukken in mijn nieuwe thuisland!

Lezen

…naast sporten ik dol ben op boeken lezen. Het opent mijn wereld en biedt me nieuwe inzichten. Ik kan helemaal opgaan in een goed boek.

Iran

…Iran een speciale plek in mijn hart heeft. Ik hou van het land waarin ik ben geboren en droom er altijd van om weer over de trottoirs van Iran te lopen. De rijke cultuur en geschiedenis van mijn geboorteland zijn iets waar ik trots op ben.

Familie

…mijn gezin mijn grootste steun is. Samen met mijn lieve echtgenoot en onze dochter van 4 jaar vormen we een hecht gezin. Mijn dochter heeft ons sinds haar geboorte overal vergezeld, en hoewel het soms een uitdaging is om haar Nederlands te begrijpen, genieten we van elke stap in haar groei en ontwikkeling.

Dankbaar

Ik voel me enorm dankbaar dat ik mijn passie voor lichaamsbeweging kan voortzetten bij Caroline's studio en dat ik de mogelijkheid heb om anderen te helpen hun lichaam en geest te versterken. Als je meer over mij wilt weten of als je samen met mij wilt werken aan een gezondere versie van jezelf, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Laten we samen de kracht van beweging ontdekken en een gezond en vitaal leven leiden.

Neem voor de volgende stap naar een pijnvrij leven contact op met de studio


Om sterker, fitter of weer mobieler te worden, is het belangrijk dat je je lichaam op de

juiste manier traint. Ik help je hier graag bij en geef je tijdens mijn lessen de professionele aandacht die je lichaam verdient. Met een breed aanbod aan privé-, groepslessen en speciale lessen voor beginners en ouderen, zit er altijd iets tussen voor jou.