Gratis lessen

 

Wil je graag kennismaken met Pilates en je eigen lichaam beter leren kennen? 

Volg de 5 dagen of Pilates en ontdek de vele voordelen van deze effectieve trainingsmethode. Kom erachter of jou lichaam optimaal functioneert, en ervaar zelf wat Pilates voor jou kan betekenen!

5 days of Pilates

Maak je klaar om je lichaam en geest te transformeren met onze 'Five Days of Pilates'-serie! In dit introductiefilmpje nemen we je mee op een reis van kracht, flexibiliteit en balans. Ontdek de basisprincipes van Pilates en leer hoe deze holistische trainingsmethode je kan helpen bij het opbouwen van een sterker lichaam en een betere geestelijke focus. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, deze video is de perfecte start van je Pilates-avontuur. Dus pak je mat en bereid je voor op vijf dagen vol inspiratie en transformatie!

Dag 1: houding

Ontdek de kracht van een goede houding tijdens de eerste dag van onze Five Days of Pilates-serie. In deze video leer je essentiële Pilates-oefeningen die je helpen om je houding te verbeteren. Door middel van gerichte technieken en instructies zal je leren hoe je je wervelkolom uitlijnt, je kernspieren versterkt en bewustzijn ontwikkelt over je houdingsgewoonten. Doe mee en begin je reis naar een sterkere en gezondere houding met behulp van Pilates.

Wil je de andere 4 dagen ook proberen?

Stuur mij dan een mailtje via deze button en je ontvangt van mij een link voor alle video's!


Dag 2: ademhaling

In deze video, dag 2, staat de ademhaling centraal. Ontdek de kracht van de laterale ademhalingstechniek, een essentieel aspect van Pilates. Leer hoe je je ademhaling kunt synchroniseren met je bewegingen om dieper in contact te komen met je lichaam en geest. Doe mee met een korte ademhalingsoefening en bereid je voor op de Pilates-oefeningen die je core-kracht en flexibiliteit zullen vergroten. Ga mee op deze reis van lichaamsbewustzijn en ontdek de vele voordelen van Pilates!

Dag 3: de romp

Op dag 3 staat de romp centraal. Ontdek hoe Pilates je helpt om een sterke en stabiele romp op te bouwen, essentieel voor een goede houding en functionele bewegingen. Bouw aan een stevige basis voor je lichaam en verbeter je algehele kracht en balans. Doe mee en voel hoe je romp sterker en veerkrachtiger wordt!

Dag 4: de ruggengraat

Op dag 4 staat de ruggengraat centraal. Ontdek hoe Pilates kan helpen bij het versterken en mobiliseren van je ruggengraat voor een betere houding en het verminderen van rugklachten. Verzorg je ruggengraat en geniet van een leven met meer bewegingsvrijheid en comfort!

Dag 5: basis les

Op dag 5 bieden we een basisles aan voor iedereen die nieuw is met Pilates. Ontdek de fundamenten van Pilates-oefeningen, focus op de juiste lichaamshouding, ademhalingstechnieken en het versterken van de kernspieren. Deze les is perfect voor beginners en helpt je een stevige basis te leggen voor verdere Pilates-beoefening. Doe mee en begin je Pilates-reis op de juiste manier!